Автобусний тур з Полтави по Закарпаттю

(Виїзд 27.06.2018 в 17:00.)

Програма туру: Пилипець – Келечин – Синевир – Міжгір’я – Іза – Виноградів – Хуст – Берегово – Косино – Мукачево – Чинадієво

П’ятиденний екскурсія по Західній Україні.

Тур Полтава-Закарпаття: краса Межигір’я, водоспад Шипот, озеро Синевир, ведмежий заказник

1 день. Виїзд з Полтави.

2 день.

Ми з Вами їдемо в райський куточок Закарпаття – Міжгір’я.

Маршрут буде проходити по звивистих дорогах українських Карпат, через що зачаровують серпантини Воловецького та Синевирського перевалів – справжньою ікони живопису для художників.

У селищі Пилипець йдемо до водоспаду Шипот. Іскра на сонці бризками води, скидає потоки могутній гірський велетень. Якщо Ви зголодніли, тут же можна підкріпитися. До Ваших послуг і шашличок на свіжому повітрі, і всілякі закуски.

Зупинка в селі Келечин-оздоровитися цілющою водою з джерела. Хто не хоче пити, наберіть з собою.

Національний парк Синевир. Тут є, де розгулятися. Ведмежий заказник, спілкування з бурими ведмедиками, і прогулянка до загадкового озера, ну і, звичайно, чудова природа. А ще весняні трелі птахів, свіже повітря і наша весела компанія.

За бажанням обід в колоритному кафе – колибі «Гарячий гуцул». Для любителів гірських прогулянок пропонується катання на панорамному крісельному підйомнику в оточенні смерекового лісу. Піднімемося на вершину гори Маковиця, щоб помилуватися красотами Боржавської долини і відчути себе справжнім горцем.

Переїзд в готель. Для Вас приємний сюрприз. На території готелю крім сауни є відкритий басейн з солоною мінеральною водичкою, а також озеро, де Ви маєте можливість викупатися і поплавати на човнах. Тут же затишні альтанки і мангал. Поселяємося в готель і вечеряємо.

3 день.

Сніданок. Наш захоплюючий тур по Закарпаттю триває. Ми їдемо в Берегово – маленький шматочок Угорщини в Україні. Саме в цьому містечку звичайною справою вважається спілкування на угорській мові, і, відповідно архітектура, пам’ятники, історія та культура побуту в основному угорські. Бажаючим спробувати справжній бограч сюди.

Пішохідна екскурсія по місту. Переїзд в Косино, купання в комплексі басейнів з термальною цілющою водою. На сьогоднішній день Косино – це своєрідний аквапарк з розвиненою інфраструктурою. Тут є абсолютно все для повноцінного відпочинку: ресторани, бари, джакузі, сауна. Крім харчування, все безкоштовно для відвідувачів, насолоджуйтеся і оздоровлюйтеся. Після купання традиційна дегустація Закарпатських вин у вишуканому дегустаційному залі заводу Чизай – сучасному промисловому виноробному комплексі. Ви продегустуєте 10 сортів традиційних закарпатських вин, унікальних за своїми смаковими букетів, а також підвищите рівень культури споживання вина, і зможете придбай саме те вино, яке Вам сподобається. Прекрасне завершення сьогоднішнього релаксу!

Повернення в готель. Вечеря.

4 день.

Сніданок і нові пригоди. Розташований біля підніжжя Чорної гори містечко Виноградів отримав свою назву від ремесла, пов’язаного з вирощуванням винограду і виробництвом вина. Невелика екскурсія по центру і вирушаємо на ферму «Карпатський буйвол». У нас є унікальна можливість побачити популяцію чорних буйволів в природному середовищі існування, а не в зоопарку. Екскурсія по території ферми з дегустацією сиру, молока і сметани. Смачно і корисно.

Переїзд в Хустський район. У селі Іза познайомимося з древнім рукотворним ремеслом лозоплетіння. Бажаючі можуть придбати будь-який виріб з лози, починаючи від сувенірних дрібничок і закінчуючи корисними для будь-якої господині речами, наприклад, кошиками або предметами меблів. Справа до обіду і ми з’єднаємо приємне з корисним. Відвідаємо еко-ферму «Баранове». Екскурсія з дегустацією сиру, під стаканчик вина, але тепер уже від овечок і кіз. Порівняємо, що смачніше. Тут же Вам запропонують на обід страви Закарпатської кухні, вибирайте на свій смак. Переїзд в Хуст, пішохідна екскурсія по центру міста.

5 день.

Сніданок та виселення з готелю. Закарпаття – це ще й найкрасивіші замки в Україні. Ось їх ми сьогодні і побачимо. Їдемо в Мукачево. Невеликий, затишний, багатонаціональний і різноплановий по архітектурі, це місто побачив чимало на своєму віку. Мукачево – один з найбільш історично цікавих і відвідуваних туристами міст. Пішохідна екскурсія по центру міста з відвідуванням середньовічного замку «Паланок». Будучи особою міста, величний замок став ще яскравіше після проведеної реставрації.

Наступний об’єкт – замок Шенборна. Невеликий, але дуже красивий, можна сказати романтичний. Особливо захоплює паркова зона з безліччю дерев і чагарників рідкісної породи. Також на території парку розташований ставок. За повір’ями водичка з нього омолоджує і дарує красу. Замок Сент-Міклош в селищі Чинадієво. Звичайний зовні, але коли потрапляєш на екскурсію, слухаєш зачаровує історію сумної любові колишніх мешканців замку, мимоволі переносишся думками в Середньовіччі. Ці старовинні стіни і полумрачние приміщення створюють незвичайну атмосферу.

Наша захоплююча подорож підійшло до кінця. Сідаємо в автобус і повертаємося в Полтаву.

До нових зустрічей!

У вартість включено:

– проїзд комфортабельним автобусом по всьому маршруту;

– проживання;

– харчування по програмі (сніданок і вечеря);

– оглядові екскурсії;

– гід і супровід групи;

– страховка.

У вартість не входить:

– купання в басейні і озері готелю, катання на човнах (всього 100 грн. За 3 дні перебування!)

– вхідні квитки на оглядаються об’єкти;

– катання на підйомнику і купання в термальних басейнах;

– обіди та дегустації.

Вартість пакетного туру для клієнтів туристичної фірми “Ольга” на 1 чол. – від 2750 грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top